Forside /  Testside

Norges flotteste butikk for grill og barbecue

Spennende oppskrifter

Spicy kyllingvinger
Er du som meg liker du kyllingvinger best når de er crispy og litt heit, og her får du en oppskrift som oppfyller begge. Enjoy (...) Les mer
Buffalo Wings på grillen
I USA pleier man å si: «Der det er storskjerm og serveres øl, der finner man buffalo wings!». Retten tar kun en time å lage, og er utmerket fingermat til fotball- og OL-sendinger.  (...) Les mer
Røkt uer tacos med mango & jalapeño salsa
Grill filet av havuer og tilfør nydelig mesquite røykaroma. Server rykende «hot» i tacowraps, sammen med en hjemmelaget mangosalsa og stekt hjertesalt. (...) Les mer
BBQ «Sweet & spicy» kjøttboller
Liker du det søtt og «spicy»? Da kommer du til å elske disse hjemmelagede kjøttbollene. Røkt, grillet og «badet» i BBQ saus. Kan det bli bedre? (...) Les mer
Grillet Picanha
Brasil har en sterk grilltradisjon, og brasilianerne elsker å grille picanha. Dette saftige stykket av storfe deles gjerne opp i tykke «biffer» og grilles sakte på lange grillspyd. Ofte benyttes rotisseri, men du kan fint klare deg uten. Slik går du frem. (...) Les mer
Smoked Chili Con Carne
Hvis du leter etter en tilfredsstillende komfortmat på en kald dag, trenger du ikke lete lenger. (...) Les mer
Rask mat – BBQ Kylling sandwich
Rask middag på grillen! BBQ kylling sandwich er en favoritt hos både store og små, og tar ikke mer enn 45 minutter å lage. (...) Les mer
Høstmat: Slik griller du kantareller
Høsten er her, og med den begynner «skogens gull», Kantarellen å titte frem i skog og mark. Den orange soppen har en utsøkt sterk og krydderaktig smak som passer godt til alt fra kveite til viltkjøtt. (...) Les mer
Makin´ bacon med Meat and Metal – lag ditt eget bacon
Bacon er fantastisk godt. Og det er faktisk ikke så vanskelig å lage sitt eget. Det tar bare litt tid. (...) Les mer
Saftige Buffalo Ribs
Våre venner i Traeger har sendt oss oppskriften på skikkelige Buffalo Ribs. (...) Les mer

Kurs hos The BBQ Shop

Alle kurs er «hands on» og holdes i en inkluderende og trivelig atmosfære. Våre kurs er basert på åpen dialog mellom kursholder og deltakere, og mellom deltakere, med den målsetning at alle skal føle seg hjemme på våre kurs samtidig som kunnskapsformidlingen får høy verdi hjemme på kjøkkenet.

Top