Tacofest – rekespesial

Grillet reke taco på fredag?

Topp dagen med denne forfriskende retten. Smokin`hot reketaco! Enjoy


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 8 minutter

Anbefalt pellets: Mesquite


Ingredienser

  • Renskede reker 400g
  • 1 ts Chilipulver
  • 1 ts Spisskummen
  • 1 ts Salt
  • 1 ts Cayenne pepper
  • Grønn salat
  • 8 stk Tortilla
  • 1 – 2 stk Avocado
  • Lime (til servering)

Hvitløk, koriander og lime saus

  • 0,5 dl oliveolje
  • 0,5 dl vann
  • 1 dl oregano (fersk)
  • 1 dl Korianderblader
  • 2 – 3 fedd Hvitløk
  • 1/2 ts salt
  • Juice fra 2 lime
  • 1 dl Gresk Yogurt

Lag sausen: Putt alle ingrediensene unntatt yogurten i en foodprosessor og mos det godt. Tilsett gresk yogurt og mix litt til. Smak den til og sett til side.

Fyr opp grillen og få temperaturen opp til rundt 200 grader (indirekte varme). 
* På Traeger-grill: Start opp grillen på SMOKE åpent lokk til den tenner.
Sett Pro Controller på HIGH grader og la grillen forvarmes i 10 – 15 minutter.

Trykk reken med tørkepapir for å få ut fuktighet og dryss over krydderne.

Grill rekene i 5 – 8 minutter (snu dem nå og da). Bland reker, salat, avocado og saus og ha alt sammen i en tortilla. Tacofest!!

Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here