Topp dagen med denne forfriskende retten. Smokin`hot reketaco! Enjoy
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 8 minutter
Anbefalt pellets: Mesquite
Ingredienser
- Renskede reker 400g
- 1 ts Chilipulver
- 1 ts Spisskummen
- 1 ts Salt
- 1 ts Cayenne pepper
- Grønn salat
- 8 stk Tortilla
- 1 – 2 stk Avocado
- Lime (til servering)
Hvitløk, koriander og lime saus
- 0,5 dl oliveolje
- 0,5 dl vann
- 1 dl oregano (fersk)
- 1 dl Korianderblader
- 2 – 3 fedd Hvitløk
- 1/2 ts salt
- Juice fra 2 lime
- 1 dl Gresk Yogurt
Lag sausen: Putt alle ingrediensene unntatt yogurten i en foodprosessor og mos det godt. Tilsett gresk yogurt og mix litt til. Smak den til og sett til side.
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til rundt 200 grader (indirekte varme).
* På Traeger-grill: Start opp grillen på SMOKE åpent lokk til den tenner.
Sett Pro Controller på HIGH grader og la grillen forvarmes i 10 – 15 minutter.
Trykk reken med tørkepapir for å få ut fuktighet og dryss over krydderne.
Grill rekene i 5 – 8 minutter (snu dem nå og da). Bland reker, salat, avocado og saus og ha alt sammen i en tortilla. Tacofest!!
Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi
Saker fra BBQSHOP.NO
BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl.
> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser
FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.
> FINN DRØMMEGRILLEN HER
*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.