«Sweet and smoky» indrefilet av svin

Oppskrift: Røkt indrefilet av svin på grillen

Nydelig røkt indrefilet, marinert i honning og timian. En enkel og god grillmiddag, som du gjerne kan servere sammen med hasselbackpoteter og en god salat/coleslaw.

4 – 6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 2,5 timer.

Ingredienser

  • 1,75 dl. eplejuice
  • 4-5 ss. flytende honning
  • 4-5 ss. Magic Rib Rub eller
    Traeger Pork n´Poultry rub
  • 1 dl. brunt sukker
  • 1 ss. fersk timian
  • 1/2 Sort pepper
  • Indrefilet av svin (200g. pr. person)

 

Få den deilige røykaromen - med Traeger Apple pellets

Anbefalt pellets(Traeger): Eple

Slik lager du «Sweet and smokey» indrefilet

Finn frem en bolle, og bland sammen eplejuice, honning, Magic Rib Rub, brunt sukker, timian og pepper. Legg indrefileten i en plastikkpose. Hell over marinaden og forsegl posen. La indrefilet ligge og marinere i kjøleskapet i 2–3 timer.

 

Fyr opp grillen. Sett opp for indirekte varme (røyking) på 110 C. Legg på kjøttet og grill under lokk til du har en kjernetemperatur på 68 C.

 

La kjøttet hvile 5 minutter før du deler det opp.

 

God middag.

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here