Smoked BBQ Pizza

Flatbread_Pizza_Stor

Lag deilig flat-bread Margherita pizza på din egen vedfyrte «pizza ovn».
Traeger tilfører maten den deilige røykaromaen som gir deg den ekte smaken av Italia. Enjoy.


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 10 minutter

Anbefalt pellets: Eik


Ingredienser «Margherita» pizza

  • Flat bread (NAN-Brød) 3 Stk
  • Marinara saus 1,5 dl
  • Friske Mozzarella skiver 3-4 stk pr. pizza
  • Basillikum (fersk) ca. 1,5 dl
  • Parmesan 2,5 dl

Slik gjør du: Start opp Traeger-grillen og sett temperaturen 187 grader. La grillen få 10-15 minutter til å varme seg opp.

Lag 3 stk. pizza etter oppskriften over og sett de på grillen til osten er smeltet (ca. 8 – 10 minutter).

Prøv gjerne dine egne oppskrifter med den toppingen du liker best. Enjoy!

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here