Pizzadeig til grillet pizza

Pizza blir best på grillen

Grillen er en av de beste «pizzaovnene» du kan ønske deg. Få den sprø digge bunnen som kun en vedfyrt pizzaovn kan gi.


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 30 minutter
Grilltid: 12 minutter

Anbefalt pellets: Eik


Ingredienser

  • 5 dl hvetemel
  • 3 dl vann (lunket)
  • 1 dl olivenolje
  • ½ pk gjær ( 25 g)
  • 1 ts salt
  • Pizzasten

Slik gjør du: Bland ingrediensene i en boll, og hev deigen i 20-30 minutter

Start opp grillen og få temperaturen opp til rundt 230 grader (HIGH på Traeger) Plasser pizzabunnen på en pizzasten. Bruk litt mel så den ikke setter seg fast. Forstek på grillen i 5 – 6 minutter.

Ta pizzabunnen ut, og ha på saus og andre godsaker du liker. Topp med en god ost, og putt den tilbake på grillen. La den «grilles» til osten har smeltet og skorpen har fått en fin gylden og sprø kant.

Enjoy!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here