Grillen er en av de beste «pizzaovnene» du kan ønske deg. Få den sprø digge bunnen som kun en vedfyrt pizzaovn kan gi.
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 30 minutter
Grilltid: 12 minutter
Anbefalt pellets: Eik
Ingredienser
- 5 dl hvetemel
- 3 dl vann (lunket)
- 1 dl olivenolje
- ½ pk gjær ( 25 g)
- 1 ts salt
- Pizzasten
Slik gjør du: Bland ingrediensene i en boll, og hev deigen i 20-30 minutter
Start opp grillen og få temperaturen opp til rundt 230 grader (HIGH på Traeger) Plasser pizzabunnen på en pizzasten. Bruk litt mel så den ikke setter seg fast. Forstek på grillen i 5 – 6 minutter.
Ta pizzabunnen ut, og ha på saus og andre godsaker du liker. Topp med en god ost, og putt den tilbake på grillen. La den «grilles» til osten har smeltet og skorpen har fått en fin gylden og sprø kant.
Enjoy!
Saker fra BBQSHOP.NO
BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl.
> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser
FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.
> FINN DRØMMEGRILLEN HER
*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.