Grillede svinekoteletter med mango og ananas salsa

Oppskrift: Grillet svinekotelett med mango og ananas salsa

Koteletter er god hverdagsmat som er lett å lage på grillen. Server de gjerne med vår mango og ananas salsa for en frisk og sommerlig twist.

4. porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 60 min.

Ingredienser

  • 3-4 tykke svinekoteletter 2
  • ss. Traeger Pork & Poultry Rub
  • 1 mango
  • 1/2 ananas
  • 1 paprika
  • 1 jalapeno
  • 1/2 rødløk
  • 1-2 ss. finhakket koriander
  • Juice fra en lime
  • 1 fedd hvitløk (hakket)
  • salt og pepper
  • 0,6 dl. Traeger Apricot BBQ Sauce

Traeger eple pellets

Anbefalt pellets(Traeger): Eple

Slik lager du denne grillretten

Krydre kotelettene god på alle sider med Traeger Pork & Poultry Rub og la de ligge i kjøleskapet i 30. minutter.

 

Lag mango og ananas salsa: Skrell mango og ananas og skjær disse i små terninger. Kutt paprika og jalapeno i små biter (husk å fjerne frøene).
Ha alt i en bolle sammen med hakket rødløk, koriander, hvitløk og lime. Krydre med salt og pepper og sett salsaen kaldt.

 

TID FOR Å GRILLE!

Pelletsgrill: Sett temperaturen til HIGH (260°C), trykk ignite og la grillen varme seg opp. Legg kotelettene, lukk lokket og grill kotelettene i 7-10 minutter. Snu kotelettene og pensle de med et tykt lag Traeger Apricot BBQ Sauce. Fortsett å grille til du måler ønsket kjernetemperatur (68 for medium).

 

Kullgrill: Sett opp grillen for direkte varme. Grill kotelettene 3-4 minutter på hver side. Pensle koteletten med Traeger Apricot BBQ Sauce mot slutten av grilltiden. Ta av kjøttet når du måler ønsket kjernetemperatur (68 for medium).

 

Topp med mango og ananas salsa og server med ønsket tilbehør.

 

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here