Smoked pork belly burnt ends

Oppskrift: Pork belly burnt ends på grillen

Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»

4. porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 4+ timer

Ingredienser

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du denne grillretten

Kutt kjøttet i 4 cm store kuber. Bruk rikelige mengder BBQ-rub, pass på å dekke alle sider av kjøttet.

Fordel kubene på risten og røyk på 110°C i 2,5-3 timer til du har fått en fin og rødlig bark.

 

Ha kjøttet over i en aluminiums bakk og hell over BBQ saus, smør og honning. Bland alt godt.

 

Dekk med aluminiumsfolie og returner kjøttet til grillen. Grill til du måler en kjernetemperatur på 93-95 grader (Tar 60-90 minutter).

 

Ta av folien og grill i ytterligere 15 minutter på 110°C.

Dine «burnt ends» er klare til servering.

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi


Saker fra BBQSHOP.NO

KAMPANJE I JUNI 2021 Nå leverer vi Traeger´n hjem for deg. Helt gratis! Opplev gledene ved pelletsgrilling og alle de mulighetene denne type grill byr på. Bestiller du før 30. juni tilbyr vi gratis hjemlevering av grillen. Les mer og bestill her

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *