Smoked pork belly burnt ends

Oppskrift: Pork belly burnt ends på grillen

Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»

4. porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 4+ timer

Ingredienser

 

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du denne grillretten

Kutt kjøttet i 4 cm store kuber. Bruk rikelige mengder BBQ-rub, pass på å dekke alle sider av kjøttet.

Fordel kubene på risten og røyk på 110°C i 2,5-3 timer til du har fått en fin og rødlig bark.

 

Ha kjøttet over i en aluminiums bakk og hell over BBQ saus, smør og honning. Bland alt godt.

 

Dekk med aluminiumsfolie og returner kjøttet til grillen. Grill til du måler en kjernetemperatur på 93-95 grader (Tar 60-90 minutter).

 

Ta av folien og grill i ytterligere 15 minutter på 110°C.

Dine «burnt ends» er klare til servering.

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here