Smoked pork belly burnt ends

Oppskrift: Pork belly burnt ends på grillen

Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»

4. porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 4+ timer

Ingredienser

 

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du denne grillretten

Kutt kjøttet i 4 cm store kuber. Bruk rikelige mengder BBQ-rub, pass på å dekke alle sider av kjøttet.

Fordel kubene på risten og røyk på 110°C i 2,5-3 timer til du har fått en fin og rødlig bark.

 

Ha kjøttet over i en aluminiums bakk og hell over BBQ saus, smør og honning. Bland alt godt.

 

Dekk med aluminiumsfolie og returner kjøttet til grillen. Grill til du måler en kjernetemperatur på 93-95 grader (Tar 60-90 minutter).

 

Ta av folien og grill i ytterligere 15 minutter på 110°C.

Dine «burnt ends» er klare til servering.

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here