Oppskrift på Smoked Coleslaw

Oppskrift: Smoked Coleslaw - perfekt tilbehør til grillmaten

Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat og BBQ, og smaker enda bedre bedre hvis du gir den 30 min. med «smoke» først. Her er oppskriften.

 

ca. 8 – 12 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 40 min.

Ingredienser

  • 1 Rødkål
  • 1 Hodekål
  • 2-3 gulerøtter skjært i strimler
  • 2-3 dl. majones
  • 0,3 dl. Hvitvins eddik
  • 1 klype sellerikrydder
  • 1 ts. sukker
  • 2 vårløk
  • Salt og pepper

Traeger pellets av lønnetre

Anbefalt pellets(Traeger): Maple

Slik lager du «smoked» coleslaw

Kutt opp hodekål og rødkål og gulerøtter og fordel på et brett. Dette skal røykes i ca. 30 minutter før du lager coleslaw.

 

På Traeger setter du temperaturen til ca. 80 grader (bruk supersmoke om du har det). På andre griller kan du bruke A-Maze-N tubesmoker eller røykspon for røykaroma.

 

Etter 30 minutter tar du brettet ut av grillen, heller kålen og gulrøttene i en stor bolle, som du setter kaldt. Mens dette avkjøles lager du dressingen.

 

Dressing: Bland, majones, hvitvinseddik, sellerikrydder og sukker. Smak til med salt og pepper. Når kålen/gulerøttene er avkjølt. Heller du over dressingen og blander godt. Dryss over hakket vårløk.

 

Perfekt tilbehør til ribs, pulled pork og annet BBQ Snadder

 

KJEKT UTSTYR NÅR DU SKAL GRILLE GRØNNSAKER:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here