Oppskrift på Smoked Coleslaw

Oppskrift: Smoked Coleslaw - perfekt tilbehør til grillmaten

Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat og BBQ, og smaker enda bedre bedre hvis du gir den 30 min. med «smoke» først. Her er oppskriften.

 

ca. 8 – 12 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 40 min.

Ingredienser

  • 1 Rødkål
  • 1 Hodekål
  • 2-3 gulerøtter skjært i strimler
  • 2-3 dl. majones
  • 0,3 dl. Hvitvins eddik
  • 1 klype sellerikrydder
  • 1 ts. sukker
  • 2 vårløk
  • Salt og pepper

Traeger pellets av lønnetre

Anbefalt pellets(Traeger): Maple

Slik lager du «smoked» coleslaw

Kutt opp hodekål og rødkål og gulerøtter og fordel på et brett. Dette skal røykes i ca. 30 minutter før du lager coleslaw.

 

På Traeger setter du temperaturen til ca. 80 grader (bruk supersmoke om du har det). På andre griller kan du bruke A-Maze-N tubesmoker eller røykspon for røykaroma.

 

Etter 30 minutter tar du brettet ut av grillen, heller kålen og gulrøttene i en stor bolle, som du setter kaldt. Mens dette avkjøles lager du dressingen.

 

Dressing: Bland, majones, hvitvinseddik, sellerikrydder og sukker. Smak til med salt og pepper. Når kålen/gulerøttene er avkjølt. Heller du over dressingen og blander godt. Dryss over hakket vårløk.

 

Perfekt tilbehør til ribs, pulled pork og annet BBQ Snadder

 

KJEKT UTSTYR NÅR DU SKAL GRILLE GRØNNSAKER:

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here