Sjokoladefylt succhini-brød på grillen

lag-sjokolade-zucchini-grillen

Grilloppskrift: Sjokolade zucchini på grillen

Kuren for søtsuget, eller en god dessert etter middag. Dette sjokoladefylte zucchini-brødet leverer.


6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 45 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Apple


Ingredienser

  • 7 dl hvetemel
  • ½ ts. bakepulver
  • 1 ts. Salt
  • ½ ts. Kanel
  • ½ ts. Muskat
  • 1 ts. Natron
  • 3 egg
  • 2,5 dl matolje
  • 2 ts. Vaniljeekstrakt
  • 4,5 dl raspet squash
  • 1,5 plate sjokolade (hakket i biter)
  • 1,5 ts appelsinskall (raspet)

 

Ha egg i en stor bolle og visp godt. Tilsett sukker (lag eggedosis). Rør inn oljen, vaniljessens, squash, sjokoladebitene og appelsinskallet. Sikt i de resterende ingrediensene og mix godt sammen. Smør en stor brødform (ca. 12 x 23 cm) og hell i røren.

Fyr opp grillen og få temperaturen opp til ca. 160 grader indirekte varme.

Plasser formen på rist midt i grillen og la den ”steke” i 45 min – 1 time. Husk å snu formen etter halve steketiden så brødet blir jevnt stekt. Sjekk med en pinne om brødet er ferdig.

Hvis du synes brødet brunes for fort kan du ha folie over formen. La brødet avkjøles før servering.

Nyt.


Relaterte saker

Bli med på Traeger kurs med Chef Jeff I oktober. Smakfull moro og en 3 retters meny å kose seg med.
FINN UT MER

   

by TheBBQshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>