Alt blir bedre med bacon, og denne sandwichen er på et eget nivå. Nydelig BBQ kylling røkt over kirsebærtre, toppet med bbq saus og en frisk dressing.
ca. 8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 60+ min.
Ingredienser
- 1 hel kylling
- 2 ss. Traeger rub for kylling
- 3-400g bacon
- Ciabatta
- Hodesalat
- Tomat
- Avokado
- Gulost
- BBQ Saus
- Salatdressing (Ranch)
Anbefalt pellets(Traeger): Cherry
Slik griller du denne retten
Varm opp grillen til 180°C (indirekte varme).
Krydre kyllingen god med BBQ rub og grill den under lokk til du måler rundt 70°C midt i brystet. (estimert tid 60-90 min). Ta kyllingen av grillen og la den hvile i romtemperatur. Så er det baconet sin tur. Krydre baconet med BBQ rub og grill det til det er så «crispy» som du vil ha det. La det avkjøle seg.
Skjær kyllingen i passende skiver. Del cibatta-brødene og ha på smør og bbq-saus. Så legger du opp salat, kylling, bacon, avocado, ost og tomat.
Topp det hele med en god salatdressing og nyt!
Til grilling av fugl anbefaler vi