Rask mat – BBQ Kylling sandwich

Oppskrift: Rask mat - BBQ Kylling sandwich på grillen

Rask middag på grillen! BBQ kylling sandwich er en favoritt hos både store og små, og tar ikke mer enn 45 minutter å lage.

4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 45 min.

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • Oliveolje / rapsolje
  • Traeger Chicken Rub
  • 1/4 hodekål strimlet
  • 2-3 gulerøtter raspet
  • 1/2 rød løk skjært i tynne strimler
  • 1 dl. majones
  • 1 dl. rømme
  • 2 ss. hvitvinseddik
  • 1 ts. sukker
  • salt og pepper
  • 4 burgerbrød

 

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry

Slik lager du BBQ kylling sandwich

 

LAG COLESLAW
Ta en liten bolle og bland sammen majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Bland godt. Finn frem en stor bolle og ha i kålen, gulrøttene og løken. Hell over majonesblandingen og rør godt sammen.

 

Ha litt olje på filetene og krydre de godt med Traeger Chicken Rub.

 

TID FOR Å GRILLE

Traeger pelletsgrill: Sett grillen til 180 grader og trykk «ignite». Når grillen er varm legger du på filetene og griller under lokk i 25-30 minutter, eller til du måler en kjernetemperatur på 68 grader*

Kullgrill: Grill filetene raskt på direkte varme (3-4 minutter), flytt de over på indirekte varme og grill de under lokk til du måler en kjernetemperatur på 68 grader*

 

Del opp burgerbrødene. Legg på coleslaw, kyllingfilet og annen topping du liker. Server gjerne sammen med rykende varme potetbåter.
God middag!
*Mattilsynet anbefaler 72 grader for kylling.

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here