Pulled pork cubano sandwich

Slik lager du cubano sandwich med pulled pork

Har du rester av pulled pork liggende? Da kan du lage en nydelig cubano style sandwich. Passer både som lunsj og til middag.

4 – 6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Medium

Tid: under 20 min.

Ingredienser

  • 3-400g ferdig pulled pork
    (helst uten BBQ saus)
  • Toastbrød/loff
  • Smør
  • Gul sennep
    (The Wig Buster)
  • Sveitserost
  • Sylteagurk i skiver
  • Kokt skinke

 

Få den deilige røykaromen - med Traeger Apple pellets

Anbefalt pellets(Traeger): Eple

Slik lager du pulled pork cubano toast

Du trenger ferdiglaget pulled pork til denne oppskriften.
(Bruk gjerne vår oppskrift på pulled pork: Du finner den her)

 

Fyr opp grillen, legg en støpejernsplate (eller panne) på risten og lukk lokket. La grillen varme seg opp til ca. 250 C.

 

Finn frem to skiver brød og ha på et tynt lag smør. Start med en skive i bunnen, ha på et godt lag med sennep (om du liker det «spicy» anbefaler vi The Wigbuster – Chipotle Mustard). Fortsett med et par skiver sveitserost, så skinke, og til slutt en god porsjon pulled pork. Topp det hele med noen skiver sylteagurk og litt mer ost før du legger den andre skiven på toppen.

 

Når grillen og støpejernsplaten har blitt god og varm er det på tide å lage toasten. Ha litt olje på støpejerns platen og legg på sandwichen. Grill til brødet har fått en fin gylden brun farge, snu og «toast» den andre siden. (tar kun noen få minutter pr. side. Følg med så den ikke brenner seg).

 

Server rykende varm med litt chips ved siden av.

 

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here