Pizza potato skins på grillen

Prøv denne neste gang du griller - potet pizza

Hvis pizza er en favoritt hjemme hos deg, så vil du nok like denne «twisten» på klassikern. Pizza poteto skins!


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 70 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Eik


Ingredienser

  • 8 store «bakepoteter»
  • Olivenolje
  • Grovt havsalt
  • Pizzasaus
  • 2-3 dl parmesan (raspet)
  • 4-5 dl mozarella (raspet)

 

Slik lager du «pizza potatoe skins» på grillen din

Grill under lokk på indirekte varme (ca. 200 grader)
På Traeger: Sett Pro Controlleren til 190 når grillen har tent, og forvarm i ca. 10 minutter.

Vask potetene og stikk hull i de så damp får slippe ut. Ha på godt med olivenolje og dryss over salt.

Legg potetene på risetn og la de «bake» i ca. 1 time til de er myke.

La potetene avkjøle seg i 15 – 20 minutter – Del de i to og bruk en skje til å ta ut litt av innmaten (lag en fordypning).

Legg pizzasaus i fordypningen på hver potet og ha gjerne på litt av din favoritt toppping (her er det lov å være kreativ).
Dryss over et godt lag med osteblanding, og legg potetene på et stykke folie eller i en ildfast form.

Legg de på grillen og la de godgjøre seg under lokk i rundt 10 minutter, til osten er smeltet.

Server med en gang.

Kos deg.

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here