Pizza potato skins på grillen

Slik griller du pizza potato skins

Prøv denne neste gang du griller - potet pizza

Hvis pizza er en favoritt hjemme hos deg, så vil du nok like denne «twisten» på klassikern. Pizza poteto skins!


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 70 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Eik


Ingredienser

  • 8 store «bakepoteter»
  • Olivenolje
  • Grovt havsalt
  • Pizzasaus
  • 2-3 dl parmesan (raspet)
  • 4-5 dl mozarella (raspet)

 

Slik lager du «pizza potatoe skins» på grillen din

Grill under lokk på indirekte varme (ca. 200 grader)
På Traeger: Sett Pro Controlleren til 190 når grillen har tent, og forvarm i ca. 10 minutter.

Vask potetene og stikk hull i de så damp får slippe ut. Ha på godt med olivenolje og dryss over salt.

Legg potetene på risetn og la de «bake» i ca. 1 time til de er myke.

La potetene avkjøle seg i 15 – 20 minutter – Del de i to og bruk en skje til å ta ut litt av innmaten (lag en fordypning).

Legg pizzasaus i fordypningen på hver potet og ha gjerne på litt av din favoritt toppping (her er det lov å være kreativ).
Dryss over et godt lag med osteblanding, og legg potetene på et stykke folie eller i en ildfast form.

Legg de på grillen og la de godgjøre seg under lokk i rundt 10 minutter, til osten er smeltet.

Server med en gang.

Kos deg.


Relaterte saker

Bli med på Traeger kurs med Chef Jeff I oktober. Smakfull moro og en 3 retters meny å kose seg med.
FINN UT MER

   

by TheBBQshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>