Kylling fajitas på grillen

Oppskrift grillet kylling fajitas

Finn frem din fajita støpejernspanne og fyr opp grillen. Nå skal det lages «chicken fajitas» på grillen. Digg fredagsmat!

 

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter (bryst)
  • 1/2 ss spisskummen
  • 1 ss chilipulver
  • Juice fra 1 lime
  • Salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 gul løk
  • 1 grønn paprika
  • 1 rød paprika
  • Tortillas

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry

Slik lager du kylling fajitas på grillen

Putt filetene i en pose. Tilfør spisskummen, chilipulver, limejuice, salt og pepper. Bland godt og legg posene med filetene i kjøleskapet. Der skal den ligge en times tid og marineres.

 

Varm opp grillen til ca. 250°C (indirekte varme). Når grillen er varm setter du inn støpejerns pannen og lar den varme seg opp under lokk i ca. 30 minutter. Ha litt olje i den varme pannen og legg i oppkuttet løk og paprika. Krydre litt med salt og pepper.

 

Legg også på kyllingfiletene og la alt grilles under lokk i 10-15 minutter. (Husk å vende filetene underveis). Kyllingfileten er klare når du måler ca. 70°C med et grilltermometer. La filetene hvile noen minutter før oppskjæring.

 

Legg alt sammen i støpejerns pannen og sett på bordet. Finn frem tortillas, salsa, rømme (ris er også godt) og nyt!

NÅR DU SKAL GRILLE KYLLING ER DET KJEKT Å HA:

Tomt på lager

Utstyr til grillingen

Traeger BBQ Grillklype

329 kr
219 kr

Traeger Rub

Traeger Chicken Rub

129 kr

Utstyr til grillingen

Traeger Fajita Sett

449 kr

Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *