Kylling fajitas på grillen

Oppskrift grillet kylling fajitas

Finn frem din fajita støpejernspanne og fyr opp grillen. Nå skal det lages «chicken fajitas» på grillen. Digg fredagsmat!

 

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter (bryst)
  • 1/2 ss spisskummen
  • 1 ss chilipulver
  • Juice fra 1 lime
  • Salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 gul løk
  • 1 grønn paprika
  • 1 rød paprika
  • Tortillas

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry

Slik lager du kylling fajitas på grillen

Putt filetene i en pose. Tilfør spisskummen, chilipulver, limejuice, salt og pepper. Bland godt og legg posene med filetene i kjøleskapet. Der skal den ligge en times tid og marineres.

 

Varm opp grillen til ca. 250°C (indirekte varme). Når grillen er varm setter du inn støpejerns pannen og lar den varme seg opp under lokk i ca. 30 minutter. Ha litt olje i den varme pannen og legg i oppkuttet løk og paprika. Krydre litt med salt og pepper.

 

Legg også på kyllingfiletene og la alt grilles under lokk i 10-15 minutter. (Husk å vende filetene underveis). Kyllingfileten er klare når du måler ca. 70°C med et grilltermometer. La filetene hvile noen minutter før oppskjæring.

 

Legg alt sammen i støpejerns pannen og sett på bordet. Finn frem tortillas, salsa, rømme (ris er også godt) og nyt!

Til grilling av fugl anbefaler vi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here