Finn frem din fajita støpejernspanne og fyr opp grillen. Nå skal det lages «chicken fajitas» på grillen. Digg fredagsmat!
ca. 2 – 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 30 min.
Ingredienser
-
2 kyllingfileter (bryst)
-
1/2 ss spisskummen
-
1 ss chilipulver
-
Juice fra 1 lime
-
Salt og pepper
-
1 ss olivenolje
-
1 gul løk
-
1 grønn paprika
-
1 rød paprika
-
Tortillas
Anbefalt pellets(Traeger): Cherry
Slik lager du kylling fajitas på grillen
Putt filetene i en pose. Tilfør spisskummen, chilipulver, limejuice, salt og pepper. Bland godt og legg posene med filetene i kjøleskapet. Der skal den ligge en times tid og marineres.
Varm opp grillen til ca. 250°C (indirekte varme). Når grillen er varm setter du inn støpejerns pannen og lar den varme seg opp under lokk i ca. 30 minutter. Ha litt olje i den varme pannen og legg i oppkuttet løk og paprika. Krydre litt med salt og pepper.
Legg også på kyllingfiletene og la alt grilles under lokk i 10-15 minutter. (Husk å vende filetene underveis). Kyllingfileten er klare når du måler ca. 70°C med et grilltermometer. La filetene hvile noen minutter før oppskjæring.
Legg alt sammen i støpejerns pannen og sett på bordet. Finn frem tortillas, salsa, rømme (ris er også godt) og nyt!
Til grilling av fugl anbefaler vi