Kylling fajitas på grillen

Oppskrift grillet kylling fajitas

Finn frem din fajita støpejernspanne og fyr opp grillen. Nå skal det lages «chicken fajitas» på grillen. Digg fredagsmat!

 

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 2 kyllingfileter (bryst)
  • 1/2 ss spisskummen
  • 1 ss chilipulver
  • Juice fra 1 lime
  • Salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 gul løk
  • 1 grønn paprika
  • 1 rød paprika
  • Tortillas

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry

Slik lager du kylling fajitas på grillen

Putt filetene i en pose. Tilfør spisskummen, chilipulver, limejuice, salt og pepper. Bland godt og legg posene med filetene i kjøleskapet. Der skal den ligge en times tid og marineres.

 

Varm opp grillen til ca. 250°C (indirekte varme). Når grillen er varm setter du inn støpejerns pannen og lar den varme seg opp under lokk i ca. 30 minutter. Ha litt olje i den varme pannen og legg i oppkuttet løk og paprika. Krydre litt med salt og pepper.

 

Legg også på kyllingfiletene og la alt grilles under lokk i 10-15 minutter. (Husk å vende filetene underveis). Kyllingfileten er klare når du måler ca. 70°C med et grilltermometer. La filetene hvile noen minutter før oppskjæring.

 

Legg alt sammen i støpejerns pannen og sett på bordet. Finn frem tortillas, salsa, rømme (ris er også godt) og nyt!

Til grilling av fugl anbefaler vi


Saker fra BBQSHOP.NO

KAMPANJE I JULI 2021

KAMPANJE PÅ KETTLE JOE I JULI
Nyheten fra Kamado Joe er endelig på lager. En kettle grill med SloRoller og keramisk firebox. Her får du jevn varme, lavt kullforbruk og en "kettlegrill" som mestrer alt fra grilling til røyking og barbecue. Bestill innen 31/7 og du får med en startpakke med 3 sekker Missing link grillkulll.
Les mer og bestill her

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *