Kongekrabbe på grillen

Oppskrift: Kongekrabbe på grillen

Lite slår kongekrabbe når det kommer til sjømat på grillen. Her er oppskrift på nydelig krabbekjøtt badet i hvitløkssmør og urter, servert med friske sitroner. Et utsøkt måltid fra havet.

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Middels

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 2 kg. bein fra kongekrabbe
  • 10-12 ss. smør
  • 1 fedd hvitløk (hakket)
  • 3 ss. ferske hakkede urter
  • (persille, gressløk, estragon..)
  • 3 sitroner delt i båter

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry

Slik griller du kongekrabbe

Fyr opp grillen. Temperaturen skal være ca. 190°C (indirekte varme).

 

Bland smør, hvitløk. og en klype salt i en kjele. Smelt smøret og rør så alt blander seg.

 

Del beina på langs og ha smørblandingen over kjøttet. Spar litt til etterpå. Fordel beina utover grillristen med kjøttsiden opp. Grill under lokk i 5 – 10 minutter til de er gode og varme. Følg med så de ikke blir tørre.

 

Server med sitronskiver og litt ekstra kryddersmør ved siden av.

Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl. 

> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser

FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.

> FINN DRØMMEGRILLEN HER

*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here