Grillpakke – middag i folie

Oppskrift: Grill pakker - grill middagen i folie

Vår tvist på denne klassikeren. Her får du grillpakke med mørt storfekjøtt, poteter, paprika og urter. Toppet med en god dæsj med smør før de «slenges» på grillen. En favoritt for både store og små.

 

ca. 4 – 6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 1 time

Ingredienser

  • 500g grytekjøtt (storfe)
  • 1 ts. fiskesaus
  • 1 ss. Worcestershire saus
  • Salt og pepper
  • 1 ss. Traeger Veggie Rub
  • 1 liten rød løk (kuttet)
  • 2 grønne paprika (kuttet)
  • 1 fedd hvitløk (hakket)
  • 2 hele poteter (delt i terninger)
  • Timian
  • 8 ss. smør

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry pellets

Slik lager grillpakker / middag i folie

Fyr opp grillen, og få temperaturen opp til ca. 175 grader.

 

Kutt kjøttet i biter og legg i en bolle. Tilsett fiskesaus og worcestershire saus og bland godt. Krydre med salt, pepper, Traeger Veggie Rub.

 

Lag 4 store ark med alu.folie, og fordel potetbåtene mellom dem. Legg så på løk, paprika, hvitløk, og til sist kjøttet. Avslutt med 2 ss. smør i hver pakke og legge på litt ferd timian på toppen før du lukker folien.

 

Legg alu.pakkene på grillen og grill under lokk 50-60 minutter til kjøttet er mørt og potetene er gjennomstekte.

 

Så er det bare å dele ut «middagspakker», åpne og nyte.

Til grilling av storfe anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here