Vår tvist på denne klassikeren. Her får du grillpakke med mørt storfekjøtt, poteter, paprika og urter. Toppet med en god dæsj med smør før de «slenges» på grillen. En favoritt for både store og små.
ca. 4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 1 time
Ingredienser
- 500g grytekjøtt (storfe)
- 1 ts. fiskesaus
- 1 ss. Worcestershire saus
- Salt og pepper
- 1 ss. Traeger Veggie Rub
- 1 liten rød løk (kuttet)
- 2 grønne paprika (kuttet)
- 1 fedd hvitløk (hakket)
- 2 hele poteter (delt i terninger)
- Timian
- 8 ss. smør
Anbefalt pellets(Traeger): Cherry pellets
Slik lager grillpakker / middag i folie
Fyr opp grillen, og få temperaturen opp til ca. 175 grader.
Kutt kjøttet i biter og legg i en bolle. Tilsett fiskesaus og worcestershire saus og bland godt. Krydre med salt, pepper, Traeger Veggie Rub.
Lag 4 store ark med alu.folie, og fordel potetbåtene mellom dem. Legg så på løk, paprika, hvitløk, og til sist kjøttet. Avslutt med 2 ss. smør i hver pakke og legge på litt ferd timian på toppen før du lukker folien.
Legg alu.pakkene på grillen og grill under lokk 50-60 minutter til kjøttet er mørt og potetene er gjennomstekte.
Så er det bare å dele ut «middagspakker», åpne og nyte.
Til grilling av storfe anbefaler vi