Grillede rotgrønnsaker

Slik griller du rotgrønnsaker - se oppskrift

Rotgrønnsaker egner seg godt til grilling, og er perfekt tilbehør til både lam og storfe. Enkelt er det også. 

 

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 30 min.

Ingredienser

  • Forskjellige rotgrønnsaker:
    Gulertøtter
    Persillerot
    Pastinak
    ..
  • Løk / rødløk
  • Olivenolje
  • Salt og pepper

Traeger pellets av lønnetre

Anbefalt pellets(Traeger): Maple

Slik griller du rotgrønnsaker

Rotgrønnsaker er kjempelett å lage og kan gjerne tilberedes sammen med maten som grilles.

 

Start med å skrelle og dele opp grønnsakene i passe store biter. Løken kan gjerne skjæres i båter. Bland de i olivenolje og krydre med salt og pepper. Ha gjerne i litt honning sammen med oljen for sødme.

 

Ha grønnsakene på et brett e.l. og sett på grillristen. Grill under lokk til grønnsakene er varme og myke, men fortsatt litt «crispy». (Beregn ca. 30 min ved grilling på 200 grader indirekte varme).

 

Server rykende hot som «side dish» eller som sunt og godt snacks.

 

KJEKT UTSTYR NÅR DU SKAL GRILLE GRØNNSAKER:

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here