Buffalo Wings på grillen

Oppskrift på buffalo wings på grillen

I USA pleier man å si: «Der det er storskjerm og serveres øl, der finner man buffalo wings!». Retten tar kun en time å lage, og er utmerket fingermat til fotball- og OL-sendinger. 

4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 1+ time

Ingredienser

 

Få den deilige røykaromen - med Traeger Hickorypellets

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du Buffalo Wings

Start med å lage blue cheese dippen: Bland 0,75 dl. rømme med 0,75 dl. majones. ”Smuldre opp” blåmuggosten og ha opp i blandingen. Rør godt, slik at osten, majonesen og rømmen blandes. Rør inn hakket persille og sitronjuice. Smak til med salt og pepper. Sett dippen kaldt frem til serving.

 

Krydre kyllingvingene med Sweet chicken rub (eller annen rub for kylling). Varm opp grillen til 200 C (indirekte varme). Legg kyllingvingene rett på risten og grill under lokk i 30 – 40 minutter, til vingene er gjennomstekte. Vend av og til.

 

Smelt smøret i en kjele og bland inn 2 dl. Missing link buffalo saus. Hell sausen over i en bolle, ha i vingene og bland godt så vingene blir dekket av saus. Legg vingene tilbake på grillen og gi de 4-5 minutter så sausen får satt seg.

 

Server med blue cheese dip og staver av gulrot og stangselleri.

Til grilling av fugl anbefaler vi

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here