Buffalo Wings på grillen

Oppskrift på buffalo wings på grillen

I USA pleier man å si: «Der det er storskjerm og serveres øl, der finner man buffalo wings!». Retten tar kun en time å lage, og er utmerket fingermat til fotball- og OL-sendinger. 

4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 1+ time

Ingredienser

 

Få den deilige røykaromen - med Traeger Hickorypellets

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du Buffalo Wings

Start med å lage blue cheese dippen: Bland 0,75 dl. rømme med 0,75 dl. majones. ”Smuldre opp” blåmuggosten og ha opp i blandingen. Rør godt, slik at osten, majonesen og rømmen blandes. Rør inn hakket persille og sitronjuice. Smak til med salt og pepper. Sett dippen kaldt frem til serving.

 

Krydre kyllingvingene med Sweet chicken rub (eller annen rub for kylling). Varm opp grillen til 200 C (indirekte varme). Legg kyllingvingene rett på risten og grill under lokk i 30 – 40 minutter, til vingene er gjennomstekte. Vend av og til.

 

Smelt smøret i en kjele og bland inn 2 dl. Missing link buffalo saus. Hell sausen over i en bolle, ha i vingene og bland godt så vingene blir dekket av saus. Legg vingene tilbake på grillen og gi de 4-5 minutter så sausen får satt seg.

 

Server med blue cheese dip og staver av gulrot og stangselleri.

Til grilling av fugl anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here