Beef Tacos på grillen

Oppskrift: Slik lager du beef tacos

Glem den vanlig fredagstacoen. Her får du oppskriftt på skikkelig beef tacos – «Texas style».

ca. 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Middels

Tid: 45+ minutter

Ingredienser

Anbefalt pellets(Traeger): Signature blend

Slik lager du beef tacos

Gni inn Flank steaken med olivenolje og krydre alle sider godt med Backyard Aviator Rub. Tenn grillen og få opp temperaturen til 200 C (indirekte varme). Legg kjøttet på risten og grill under lokk til du måler en kjernetemperatur på 58 C. Vend underveis. La kjøttet hvile 10 minutter før du deler det opp i passe store strimler.

 

 

Koriander og lime ris:
2,5 dl. ris
5 dl. vann
1 terning grønnsaksbuljong
1/2 ts. salt
1 dl. hakkede blader av fersk koriander
2 ss. lime juice
1 ts. olivenolje
1 fedd hvitløk

Løs opp grønskas buljongen i kokende vann. Ta 3 spiseskjeer av væsken og sett til side i en liten bolle. Juster ned temperaturen på kjelen, ha i ris, og kok etter tidsanvisningen på pakken. Mens risen koker: Finn frem bollen med buljongen. Ha i hakket koriander, olivenolje og hvitløk. Bruk en stavmixer og bland alt godt sammen. Nå risen er ferdig kokt, heller du over blandingen. Rør godt i risen slik at alt blir blandet.

 

«Time to make some Tacos!”
Finn frem tortillas og fyll de som følger: Først et par skjeer med «koriander og lime ris». Ha så i noen strimler med kjøtt. Legg på 2-3 skjeer med rømme og topp det hele med litt Revolusión Salsa Pibil. Dryss over fersk koriander og avslutt med en «skvis» med lime.

 

 

Til grilling av storfe anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here