Kamskjell i Baconwrap

Kombiner kamskjell og bacon på grillen

Bland vår folkekjære bacon med en skikkelig godbit fra havet. Grill det hett og raskt og gled smaksløkene.


8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Middels

Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 20 minutter

Anbefalt pellets: Mesquite


Ingredienser

  • Kamskjell 24 biter
  • 1 dl Smør
  • 1 fedd Hvitløk
  • Salt (smak til)
  • Sort pepper (smak til)
  • 12 Bacon i strimler
  • Sitron skiver (til servering)

Slik gjør du: Rens kamskjellene (fjern muskelen) og tørk de med tørkepapir. Putt de i en bolle og sett til side.

Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk. Kok i 1 minutt og la det avkjøles litt før du heller det over kamskjellene. Pass på å dekke alle sider. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Surr en strimmel bacon rundt kamskjellbitene (som et belte) og fest med en tannpirker.

På Traeger grill: Start din Traeger-grill. Sett så tempereaturen til 190 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter.

På kullgrill: Grill på indirekte varme i forvarmet grill.

Dander kamskjellen direkte på grillristen og grill de i 15 – 20 minutter eller til kamskjellene er «ugjennnomsiktige» og baconet er blitt sprøtt. Flytt bitene over til et serveringsfat og server det sammen med sitronskiver. Blir ikke bedre enn det 😉

Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here