Hege vant Grill med selfie

Hege vant grillen i vår Selfie konkurranse - BBQSHOP.NO

Traegern har fått «hedersplass» på terrassen hos Hege. 

Hege var den heldige vinneren av The BBQ Shop sin Selfiekonkurranse under Hagemessen 2016. Vi tok kontakt med den blide jenta for å høre litt nærmere om hvem Hege er og hvordan hun liker sin nye grill.

4 KJAPPE: 

1. Hvem er Hege?
Hege er en fargerik, happy go lucky jente som ELSKER sommeren og deilig mat med en kald pils til.

2. Hva tenkte du da du vant?
Jeg hadde en skikkelig dårlig dag, og hadde gått og lagt meg. Da jeg våknet så jeg på tlf at det stod noe om at jeg hadde vunnet, men jeg var ennå så i svime at jeg leste vel mailen en 4-5 ganger før jeg løp over til pappa i ren lykkerus og fortalte at jeg hadde vunnet. Jeg har faktisk ikke vunnet noe på en sånn konkurranse før, så det tok litt tid før jeg skjønte at det var jeg som var den heldige vinneren.

Dette er bildet som sikret Hege en ny grill fra BBQSHOP.NO

Hege hadde med seg mor da hun hentet grillen sin
Mor var med og hentet premie-grillen 🙂

3. Hvordan liker du din nye grill?
Jeg ELSKER den. Den er så enkel i bruk og kjøttet blir så saftig og godt. Jeg liker også godt at den går på strøm for da passer den mer på seg selv, og den er enkel å holde ren. Ikke minst så lukter det så deilig av pelletsen, så jeg blir jo glad bare av lukta. Første gangen vi brukte den lagde vi hamburgere til forrett og indrefilet til middag! Helt perfekt!! I går stekte vi kylling og ciabattina på den og det var og helt supert! Venninnene mine som har vært her og spist med meg er også veldig imponert. Helt klart et anbefalt produkt fra meg! Jeg tror når man har brukt pellets grill fra Treager, så vil man ikke bruke gass eller kull grill igjen!
og siste.Spørsmål

4. Hva gleder du deg til på lage på grillen i sommer?
Jeg gleder meg til å invitere til stor grillfest, så alle kan ta med seg maten de ønsker å prøve å lage på den, og da skal jeg lage deilig Spareribs.

Vi gratulerer Hege med sin nye Traeger Lil Tex
Reiseklar: Da bærer det hjem til grillfest hos Hege.

Premien - Lil Tex Pro - Treager grill

PREMIEN: Hege vant en Traeger 6 in 1 pelletsgrill – Finn ut mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here