Til varme sommerkvelder: Gi disse kamskjellene et kjapt bad i marinade, dander de på spyd og server de ”hot of the grill”. De er naturlig søte og perfekt for grillen.
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 7 minutter
Anbefalt pellets(Traeger): Alder
Ingredienser
- 0,5 kg kamskjell
- 1 ss rub for storfe
- Litt hakket vårløk
- Juice og raspet skall fra 2 lime
- ¼ løk 2 ss olivenolje
- 1 jalapeno haket
I en stor bolle bland alle ingrediensene (unntatt vårløk) og ha i kamskjellene. La det marinere i kjøleskap i ca. 1 time.
Grilltid
Kullgrill: Grill på indirekte varme og medium temperatur
Traeger pelletsgrill: Fyr opp grillen, og sett temperaturen til High når den har tent. La grillen forvarmes i 10 – 15 under lokk.
Arranger kamskjellene på spyd (6-8 pr grillspyd) og grill de 3-5 minutter på hver side.
Ta de av grillen og dryss over hakket vårløk.
Enjoy.
Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi
Saker fra BBQSHOP.NO
BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl.
> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser
FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.
> FINN DRØMMEGRILLEN HER
*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.