Grillspyd med kamskjell

Grilloppskrift: Kamskjell på grillspyd

Til varme sommerkvelder: Gi disse kamskjellene et kjapt bad i marinade, dander de på spyd og server de ”hot of the grill”. De er naturlig søte og perfekt for grillen.


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 7 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Alder


Ingredienser

  • 0,5 kg kamskjell
  • 1 ss rub for storfe
  • Litt hakket vårløk
  • Juice og raspet skall fra 2 lime
  • ¼ løk 2 ss olivenolje
  • 1 jalapeno haket


I en stor bolle bland alle ingrediensene (unntatt vårløk) og ha i kamskjellene. La det marinere i kjøleskap i ca. 1 time.

Grilltid

Kullgrill: Grill på indirekte varme og medium temperatur

Traeger pelletsgrill: Fyr opp grillen, og sett temperaturen til High når den har tent. La grillen forvarmes i 10 – 15 under lokk.

Arranger kamskjellene på spyd (6-8 pr grillspyd) og grill de 3-5 minutter på hver side.

Ta de av grillen og dryss over hakket vårløk.

Enjoy.

Til grilling av fisk & sjømat anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl. 

> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser

FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.

> FINN DRØMMEGRILLEN HER

*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here