Grillspyd av entrcôte med chimichurri

Oppskrift: Grillspyd med entrecôte og chimichurri

Grillspyd er raskt og enkelt å lage, og perfekt mat når du skal ut og grille. Prøv gjerne vår variant med grillet entrecôte og chimichurri.

 

ca. 4-6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: 30 min.

Ingredienser

  • 120 g bladpersille
  • 15 g fersk oregano
  • 6 fedd hvitløk
  • 2.5 dl. olivenolje
  • 0,5 dl rødvinseddik
  • 1 ts. Chillipepper flak
  • Entrecote kuttet i 2- 3 cm tykke terninger
  • 2 små rødløk i biter
  • 500 g cherry tomat

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik går du frem

CHIMICHURRI
Bland hakket persille, oregano og hvitløk i en bolle. Tilfør olivenolje, rødvins eddik, chilipepper og bland godt. Krydre med salt og pepper og sett til side.

 

LAG GRILLSPYDENE*
Ta på løk først, så kjøtt og deretter tomat. Gjenta til spydene er fylt opp.
Pensle godt med olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak.

*Bruker du trespyd, så husk å legge de i bløt først.

 

TID FOR Å GRILLE

På Traeger: Varm opp grillen til HIGH (ca. 260 grader) og grill spydene under lokk i rundt 8 minutter. Vend spydene og gi de noen minutter til før servering.

På kullgrill: Grill på moderat varme og husk å vende grillspydene ofte, slik at de ikke brenner seg. Gjerne pensle de en gang til med olje underveis.

 

Legg spydene på tallerken. Ha over chimichurri og server med ønsket tilbehør.

 

KJEKT UTSTYR NÅR DU SKAL LAGE GRILLSPYD:


Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *