Grillspyd er raskt og enkelt å lage, og perfekt mat når du skal ut og grille. Prøv gjerne vår variant med grillet entrecôte og chimichurri.
ca. 4-6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 30 min.
Ingredienser
- 120 g bladpersille
- 15 g fersk oregano
- 6 fedd hvitløk
- 2.5 dl. olivenolje
- 0,5 dl rødvinseddik
- 1 ts. Chillipepper flak
- Entrecote kuttet i 2- 3 cm tykke terninger
- 2 små rødløk i biter
- 500 g cherry tomat
Anbefalt pellets(Traeger): Hickory
Slik går du frem
CHIMICHURRI
Bland hakket persille, oregano og hvitløk i en bolle. Tilfør olivenolje, rødvins eddik, chilipepper og bland godt. Krydre med salt og pepper og sett til side.
LAG GRILLSPYDENE*
Ta på løk først, så kjøtt og deretter tomat. Gjenta til spydene er fylt opp.
Pensle godt med olivenolje og krydre med salt og pepper etter smak.
*Bruker du trespyd, så husk å legge de i bløt først.
TID FOR Å GRILLE
På Traeger: Varm opp grillen til HIGH (ca. 260 grader) og grill spydene under lokk i rundt 8 minutter. Vend spydene og gi de noen minutter til før servering.
På kullgrill: Grill på moderat varme og husk å vende grillspydene ofte, slik at de ikke brenner seg. Gjerne pensle de en gang til med olje underveis.
Legg spydene på tallerken. Ha over chimichurri og server med ønsket tilbehør.
KJEKT UTSTYR NÅR DU SKAL LAGE GRILLSPYD:
Til grilling av storfe anbefaler vi
Saker fra BBQSHOP.NO
BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl.
> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser
FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.
> FINN DRØMMEGRILLEN HER
*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.