Saftig og surret i bacon! «whats not to like?» Her er det bare å fyre opp grillen og gjøre deg klar for sommerens beste kylling!
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 60 min.
Ingredienser
- 4 kyllingfileter
- Traeger Pork and poultry rub
- 8 skiver bacon
- Olivenolje
- Fersk baby spinat
- 1 fedd hvitløk (hakket)
- 2-3 dl. raspet ost (gauda eller sveitser)
- Skinkebiter
- Salt og pepper
Anbefalt pellets(Traeger): Hickory
Slik lager du baconwrappede kyllingfileter
Sett en kjele på medium varme og fres spinat og hvitløk i en spiseskje med olivenolje.
La det avkjøle. Hell av resterende væske fra spinaten (gjerne press den litt så du får ut alt).
Hakk spinaten og bland i en bolle sammen med ost og skinkebitene. Smak til med salt og pepper.
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til 175°C (indirekte varme). Lag et snitt i filetene og stuff de med miksen du laget tidligere. krydre filetene godt på alle sider med Traeger Pork and Poultry Rub.
Surr baconskiver rundt filetene og fest de med tannpirkere. Legg på grillristen og grill under lokk (indirekte varme) til du måler en kjernetemperatur på 68°C. Husk å vende filetene underveis.
Ta av filetene, ta ut tannpirkerne og server med godt tilbehør.
God middag
Til grilling av fugl anbefaler vi