Grillet kyllingfilet med baconwrap

Lag kylling med surret bacon på grillen

Saftig og surret i bacon! «whats not to like?» Her er det bare å fyre opp grillen og gjøre deg klar for sommerens beste kylling!

4 – 6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 60 min.

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • Traeger Pork and poultry rub
  • 8 skiver bacon
  • Olivenolje
  • Fersk baby spinat
  • 1 fedd hvitløk (hakket)
  • 2-3 dl. raspet ost (gauda eller sveitser)
  • Skinkebiter
  • Salt og pepper

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du baconwrappede kyllingfileter

Sett en kjele på medium varme og fres spinat og hvitløk i en spiseskje med olivenolje.
La det avkjøle. Hell av resterende væske fra spinaten (gjerne press den litt så du får ut alt).

 

Hakk spinaten og bland i en bolle sammen med ost og skinkebitene. Smak til med salt og pepper.

 

Fyr opp grillen og få temperaturen opp til 175°C (indirekte varme). Lag et snitt i filetene og stuff de med miksen du laget tidligere. krydre filetene godt på alle sider med Traeger Pork and Poultry Rub.

 

Surr baconskiver rundt filetene og fest de med tannpirkere. Legg på grillristen og grill under lokk (indirekte varme) til du måler en kjernetemperatur på 68°C. Husk å vende filetene underveis.

 

Ta av filetene, ta ut tannpirkerne og server med godt tilbehør.

 

God middag

NÅR DU SKAL GRILLE KYLLING ER DET KJEKT Å HA:

Tomt på lager

Utstyr til grillingen

Traeger BBQ Grillklype

329 kr

Utstyr til grillingen

Traeger Fajita Sett

449 kr
Tomt på lager
129 kr
219 kr

Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *