Grillet kyllingfilet med baconwrap

Lag kylling med surret bacon på grillen

Saftig og surret i bacon! «whats not to like?» Her er det bare å fyre opp grillen og gjøre deg klar for sommerens beste kylling!

4 – 6 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 60 min.

Ingredienser

  • 4 kyllingfileter
  • Traeger Pork and poultry rub
  • 8 skiver bacon
  • Olivenolje
  • Fersk baby spinat
  • 1 fedd hvitløk (hakket)
  • 2-3 dl. raspet ost (gauda eller sveitser)
  • Skinkebiter
  • Salt og pepper

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du baconwrappede kyllingfileter

Sett en kjele på medium varme og fres spinat og hvitløk i en spiseskje med olivenolje.
La det avkjøle. Hell av resterende væske fra spinaten (gjerne press den litt så du får ut alt).

 

Hakk spinaten og bland i en bolle sammen med ost og skinkebitene. Smak til med salt og pepper.

 

Fyr opp grillen og få temperaturen opp til 175°C (indirekte varme). Lag et snitt i filetene og stuff de med miksen du laget tidligere. krydre filetene godt på alle sider med Traeger Pork and Poultry Rub.

 

Surr baconskiver rundt filetene og fest de med tannpirkere. Legg på grillristen og grill under lokk (indirekte varme) til du måler en kjernetemperatur på 68°C. Husk å vende filetene underveis.

 

Ta av filetene, ta ut tannpirkerne og server med godt tilbehør.

 

God middag

Til grilling av fugl anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here