Grillet indrefilet av elg

Slik griller du Elg

Slik lager du  grillet elg - oppskrift fra BBQSHOP

Rett fra høstjakta og på grillen. Elgkjøtt er spennende på smak og krever kun enkelt krydder for et mørt og godt resultat som simpelthen smelter på tunga.


6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 10 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Mesquite


Ingredienser

  • 5-6 stk indrefilet av Elg. (ca. 250 g pr.)
  • 2 ts. hvitløkskrydder
  • 1 ts. Løkpulver
  • 1 ts. Salt
  • 1 ts. Pepper
  • 1 ts. Røkt paprika

 

Slik lager du grillet elg (indrefilet)

Bland alle ingrediensene til en rub og gi alle filetene en god omgang med blandingen. La filetene ligge og trekke til seg krydder og aroma i 10 – 15 minutter.

Fyr opp grillen og få temperaturen opp til ca. 250 grader .

Traeger setter du bare Pro Controlleren til 230 når grillen har tent.

Grill på under lokk indirekte varme i 4 – 5 minutter på hver side – for et medium resultat.

La kjøttet hvile 5 minutter. Server.


Relaterte saker

Vår bestselger! Traeger 6 in 1 med Digital Pro Controller sørger for perfekt resultat på grillen. "Just set and forget"
FINN UT MER

   

by TheBBQshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>