17. mai er definitivt en dag for pølser. Noen liker den klassiske med ketchup og sennep, vi liker denne litt mer «spicy» varianten fra Traeger grills.
4. porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 30. min
Ingredienser
- 2 løk
- 4 jalapeño
- 8 Pølser «Frankfurters»
- 2 ts. kosher salt/salt
- 4-5 dl kremost
- 8 pølsebrød
- gul sennep
Anbefalt pellets(Traeger): Eple
Slik lager du denne grillretten
Kutt løken i tykke skiver og legg de på grillen sammen med jalapeño (Traeger: 230-250 grader). Grill til løken far fått gylden brun farge. Kutt alt i biter (husk å fjerne jalapeño frøene). Krydre etter smak med litt kosher salt eller vanlig salt.
Grill pølsene (husk å vende). Når de nærmer seg klare kan du legge på brødene for å varme disse.
*På Traeger: Sett temperaturen til 230-250 grader for grilling av pølser
Smør innsiden av brødene med et godt lag kremost, ha i pølse og topp med løk og jalapen blandingen.
Kos deg!
Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi