17. mai pølser med en «spicy twist»

17. mai er definitivt en dag for pølser. Noen liker den klassiske med ketchup og sennep, vi liker denne litt mer «spicy» varianten fra Traeger grills.

4. porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30. min

Ingredienser

  • 2 løk
  • 4 jalapeño
  • 8 Pølser «Frankfurters»
  • 2 ts. kosher salt/salt
  • 4-5 dl kremost
  • 8 pølsebrød
  • gul sennep

Traeger eple pellets

Anbefalt pellets(Traeger): Eple

Slik lager du denne grillretten

Kutt løken i tykke skiver og legg de på grillen sammen med jalapeño (Traeger: 230-250 grader). Grill til løken far fått gylden brun farge. Kutt alt i biter (husk å fjerne jalapeño frøene). Krydre etter smak med litt kosher salt eller vanlig salt.

 

Grill pølsene (husk å vende). Når de nærmer seg klare kan du legge på brødene for å varme disse.
*På Traeger: Sett temperaturen til 230-250 grader for grilling av pølser

 

Smør innsiden av brødene med et godt lag kremost, ha i pølse og topp med løk og jalapen blandingen.

 

Kos deg!

 

Til grilling av svinekjøtt anbefaler vi

 

Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *