Fylt paprika – rett fra grillen

Fylt paprika på grillen - sunt og godt

Fylt paprika er raskt å lage og en god weekend-snack. Varier med fargerike paprikaer som du fyller med godsaker. Laget for å deles.


6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 40 minutter

Anbefalt pellets: Mesquite


Ingredienser

  • 6 stk. Store paprikaer (gul/rød/grønn)
  • Kjøttdeig 400g
  • 1 liten løk hakket
  • 1 fedd Hvitløk
  • 2 SS Urter og cayenne pepper
  • 1 dl Salsa
  • 5 dl Kokt ris
  • 2,5 dl Sorte bønner
  • 2,5 dl Mais
  • 3 dl Revet ost

Slik gjør du: Skyll paprikaen, del den i 2 og ta ut frø og innmat.

Lag stuffing: Brun kjøttdeigen, ha i løk og hvitløk og fres det i 2 – 3 minutter. Tilsett urter, cayennepepper, salsa, ris, bønner og mais og la det surre i ca. 5 minutter. Fyll hver paprika med stuffing og ta med ut til grillen.

Start din Traeger. Sett temperaturen til 176 grader og forvarm grillen i 10 – 15 minutter med lokket igjen. Legg paprikaene på grillristen og la de ligge under lokk i 40 minutter. Strø over ost og la de ligge 5 minutter til så osten får smeltet.

Ferdig! Hva syns du?

Til grilling av storfe anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl. 

> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser

FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.

> FINN DRØMMEGRILLEN HER

*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here