Frukt grillspyd med yoghurtsaus

Oppskrift: Har du prøvd frukt på grillen? Dessert tips

En søt liten «side-dish» eller dessert som du raskt og enkelt lager på grillen.

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 0,5 dl vann
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 ts kanel
  • Juice fra 1/2 appelsin
  • 1 grønt eple
  • 2 nektariner
  • 1 plomme
  • Vaniljeyoghurt
  • Juice fra 1/2 appelsin

Traeger pellets av lønnetre

Anbefalt pellets(Traeger): Maple

Slik lager du denne desserten på grillen

I en liten bolle bland brunt sukker, vann, kanel og appelsinjuice. Kok opp over medium varme og la det avkjøles til romtemperatur.

 

Varm opp grillen til 140°C (indirekte varme). Del fruktene opp i ca. 3 cm tykke biter og tre de på spydene.

 

Grill spydene under lokk i 6-8 minutter. Vend av og til. Hver gang du vender spydene, pensler du fruktene med miksen du laget.

 

Dip saus: Bland sammen vaniljeyoghurt, appelsinjuice og 1 ss brunt sukker.

 

Server spydene varme med dip saus ved siden av.

 

KJEKT Å HA NÅR DU GRILLER FRUKT OG GRØNT:

Tilbehør Kamado Joe

Kamado Joe Cast Iron Wok

799 kr

Utstyr til grillingen

Traeger BBQ Grillklype

329 kr

Utstyr til grillingen

Traeger grillbrett

399 kr
Tomt på lager

Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *