En søt liten «side-dish» eller dessert som du raskt og enkelt lager på grillen.
ca. 2 – 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 30 min.
Ingredienser
- 0,5 dl vann
- 1 dl brunt sukker
- 1 ts kanel
- Juice fra 1/2 appelsin
- 1 grønt eple
- 2 nektariner
- 1 plomme
- Vaniljeyoghurt
- Juice fra 1/2 appelsin
Anbefalt pellets(Traeger): Maple
Slik lager du denne desserten på grillen
I en liten bolle bland brunt sukker, vann, kanel og appelsinjuice. Kok opp over medium varme og la det avkjøles til romtemperatur.
Varm opp grillen til 140°C (indirekte varme). Del fruktene opp i ca. 3 cm tykke biter og tre de på spydene.
Grill spydene under lokk i 6-8 minutter. Vend av og til. Hver gang du vender spydene, pensler du fruktene med miksen du laget.
Dip saus: Bland sammen vaniljeyoghurt, appelsinjuice og 1 ss brunt sukker.
Server spydene varme med dip saus ved siden av.
KJEKT Å HA NÅR DU GRILLER FRUKT OG GRØNT: