Frukt grillspyd med yoghurtsaus

Oppskrift: Har du prøvd frukt på grillen? Dessert tips

En søt liten «side-dish» eller dessert som du raskt og enkelt lager på grillen.

ca. 2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett

Tid: under 30 min.

Ingredienser

  • 0,5 dl vann
  • 1 dl brunt sukker
  • 1 ts kanel
  • Juice fra 1/2 appelsin
  • 1 grønt eple
  • 2 nektariner
  • 1 plomme
  • Vaniljeyoghurt
  • Juice fra 1/2 appelsin

Traeger pellets av lønnetre

Anbefalt pellets(Traeger): Maple

Slik lager du denne desserten på grillen

I en liten bolle bland brunt sukker, vann, kanel og appelsinjuice. Kok opp over medium varme og la det avkjøles til romtemperatur.

 

Varm opp grillen til 140°C (indirekte varme). Del fruktene opp i ca. 3 cm tykke biter og tre de på spydene.

 

Grill spydene under lokk i 6-8 minutter. Vend av og til. Hver gang du vender spydene, pensler du fruktene med miksen du laget.

 

Dip saus: Bland sammen vaniljeyoghurt, appelsinjuice og 1 ss brunt sukker.

 

Server spydene varme med dip saus ved siden av.

 

KJEKT Å HA NÅR DU GRILLER FRUKT OG GRØNT:

 


Saker fra BBQSHOP.NO


BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl. 

> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser

FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.

> FINN DRØMMEGRILLEN HER

*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here