Fire roasted bruschetta

Lag bruschetta på grillen

Friske tomater og urter på deilig surdeigsbrød og kanskje litt kylling på toppen. Inviter til din egen «bakgårds restaurant»


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 10 minutter

Anbefalt pellets: Eik


Ingredienser

  • Baguette 1 stk
  • Store søte tomater 4 stk
  • Vårløk (kuttet) 1/2 bunt
  • Hvitløk (finkakket) 3 fedd
  • Basilikum (fersk) 4 SS
  • Balsamico eddik 4 SS
  • Brunt sukker 1 ts
  • Olivenolje – Etter smak
  • Salt og pepper – Etter smak

Slik gjør du: Start Traeger-grillen. Sett temperaturen til 230 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter.

Mens grillen blir var blander du 1 fedd hvitløk med Balsamico eddik og brunt sukker. Rør til sukkeret har løst seg opp.

Skjær tomatene i tykke skiver og legg rett på grillen. Pensle tomatene med Balsamico-mixen.

Lukk lokket på grillen og la de varme seg i 4-5 minutter. Snu tomatene, pensle den andre siden og la det gå 4-5 minutter til.

Ta tomatene av grillen og la de avkjøle seg. Ta av skallet, kutt i biter og ha i en bolle. Bland inn vårløk, 2 fedd hvitløk, og basilikum. Smak til med salt og pepper og server på baguettskiver. Skivene kan gjerne varmes på grillen før servering. Ha gjerne på litt grillet kylling. Lunch is served!

 


Saker fra BBQSHOP.NO


NYHET! THERMOPRO

Grilltermometeret er grillsjefens beste venn, og en enkel å trygg måte å forsikre seg om at maten er perfekt stekt. Fra ThermoPro kommer en serie termometere med svært høy nøyaktighet  og responstid på 1-3 sekunder. For deg som trenger et enkelt og rimelig et kan vi anbefale TP15 eller TP19. Er du på jakt etter noe mer avanser, så sjekk ut TP28. Denne er trådløs opp til 150 m. og kan følge med på temperaturen på grillen og maten samtidig. Finn ut mer her

NYHET! "KOSHER STYLE" SALT

Hvis du leser amerikanske BBQ oppskrifter så vil du ofte komme over "Kosher salt". Dette er et rent kvalitets-salt, utvunnet av bergsalt. Det inneholder ikke jod eller andre tilsetningsstoffer, og har en grov diamantformet struktur, som gjør den lett å fordele jevnt på kjøtt og fisk. Da denne typen salt er lite tilgjengelig i Norge, bestemte vi oss like så godt å produsere vårt eget. Vi har kalt det "Sometimes Always" og selger det i 1 kg. forpakninger i vår nettbutikk. Bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here