Fire roasted bruschetta

Lag bruschetta på grillen

Friske tomater og urter på deilig surdeigsbrød og kanskje litt kylling på toppen. Inviter til din egen «bakgårds restaurant»


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 10 minutter

Anbefalt pellets: Eik


Ingredienser

  • Baguette 1 stk
  • Store søte tomater 4 stk
  • Vårløk (kuttet) 1/2 bunt
  • Hvitløk (finkakket) 3 fedd
  • Basilikum (fersk) 4 SS
  • Balsamico eddik 4 SS
  • Brunt sukker 1 ts
  • Olivenolje – Etter smak
  • Salt og pepper – Etter smak

Slik gjør du: Start Traeger-grillen. Sett temperaturen til 230 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter.

Mens grillen blir var blander du 1 fedd hvitløk med Balsamico eddik og brunt sukker. Rør til sukkeret har løst seg opp.

Skjær tomatene i tykke skiver og legg rett på grillen. Pensle tomatene med Balsamico-mixen.

Lukk lokket på grillen og la de varme seg i 4-5 minutter. Snu tomatene, pensle den andre siden og la det gå 4-5 minutter til.

Ta tomatene av grillen og la de avkjøle seg. Ta av skallet, kutt i biter og ha i en bolle. Bland inn vårløk, 2 fedd hvitløk, og basilikum. Smak til med salt og pepper og server på baguettskiver. Skivene kan gjerne varmes på grillen før servering. Ha gjerne på litt grillet kylling. Lunch is served!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here