Cornbread (maisbrød) på grillen

Grille maisbrød. Enkelt og godt. Oppskrift her

Slik lager du ekte maisbrød på din grill - oppskriften finner du her.

«Sweet Cornbread» er en enkel rett som du kan servere som snack eller som tilbehør til BBQ. Det søte brødet er nydelig sammen med ett par godt krydrede spareribs.


6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 20 minutter
Grilltid: 20-30 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Cherry


Ingredienser

  • 1 boks maiskorn 3-400g
  • 200g mel
  • 100g sukker
  • 1 ss. bakepulver
  • 1 ts. salt
  • 1,5 dl melk
  • 2 store egg
  • 60 g smør (smeltet)
  • 0,5 dl. flytende honning

Slik lager du Cornbread på grillen din

Fyr opp favoritt-grillen og få den opp til ca. 200 grader (indirekte) På pelletsgrill (Yoder/Traeger) setter du bare kontrolleren til 190 når grillen har tent.

Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle (mel, sukker, bakepulver og salt).

Bruk en blender/stavmixer eller lignende og mos maiskornene til puré.

Mix sammen melk, egg, smør, honning og maispureen som du laget,og hell oppi de tørre ingrediensene og blander det til en fin røre.

Smør en støpejernspanne  (Vi brukte Traeger 8-delt Cornbrad skillet), men du kan bruke en vanlig panne med diameter på ca. 20 cm.

Hell røren i formen og sett den på grillen. La den grille under lokk i 20-30 minutter.
Sjekk med en tannpirker om den er helt ferdig.

La den avkjøle seg i 10 minutter før servering.


Grille maisbrød. Enkelt og godt. Oppskrift her


Ekstra tips: Hvis utsiden begynner å bli mørk før maisbrødet er gjennomstekt, dekk formen med folie. 


Relaterte saker

Bli med på Traeger kurs med Chef Jeff I oktober. Smakfull moro og en 3 retters meny å kose seg med.
FINN UT MER

   

by TheBBQshop

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>