Choritzo Cheeseburgers

Lag nydelige chorizo stuffed cheeseburgere på grillen

«Fingerlickin´good» Kjøp inn kjøttdeig, cheddar og choritzo og gjør deg klar til å lage sommerens beste burgere på grillen.

2 – 4 porsjoner

Vanskelighetsgrad: Middels

Tid: under 60 min.

Ingredienser

  • 1000 g. Kjøttdeig (10-20% fett)
  • 75 g.Traeger Prime Rib Rub

  • Chorizo (Skjært i biter)
  • Cheddar
  • 4 Brioche Hamburgerbrød
  • 
Tomat, rødløk og salat

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory

Slik lager du Choritzo Cheeseburgers

Bland kjøttdeig og Traeger Prime Rib Rub i en bolle. Del kjøttdeigen opp i 8 like store porsjoner og lag 8 tynne hamburgere.

 

«Let the fun begin»
Bruk en hamburger som base og legg på en halvskive cheddar og en neve med choritzobiter. Ta en hamburger til og legg over (som et lokk) og klapp rundt kanten så burgerne fester seg i hverandre. Gjenta 3 ganger til slik at du har 4 stuffede burgere klare til grilling.

Traeger: Grill på 160°C og grill burgeren under lokk 15 minutter på hver side, til burgeren har en kjernetemperatur på 65°C.

Kullgrill: Grill hamburgere på direkte varme først ca. 1-2min. Snu de og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt så burgerne over til indirekte varme. Lukk lokket og grill ferdig til hamburgeren har en kjernetemperatur på ca. 65°C. (Tar normalt 3-5 min.)

 

** Tips. Smør litt olje på grillristen så setter ikke burgerne seg fast

Ta av burgerne og pakk de inn i folie. Mens de hviler i 5-10 minutter varmer du brioche brødene på grillen.
Server med salat, ditt favoritt tilbehør og topping.

 

God middag!

KJEKT Å HA NÅR DU SKAL LAGE BURGERE:

139 kr

Utstyr til grillingen

Traeger BBQ Stor Grillspade

499 kr
129 kr

Saker fra BBQSHOP.NO

   

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *