California Club Chicken

Oppskrift: Lag California Club Chicken på grillen

Grillet kylling med litt ”California Dreaming”. Juicy, gode og badet i ost. Den er lekker!


2 – 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 1 time
Grilltid: 35 minutter

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory


Ingredienser

  • 4 stk. kyllingbryst (u. skinn og ben)
  • 8 strimler bacon
  • 4 ss. lime juice
  • 4 ss. olivenolje
  • 4 ts. spisskummen
  • Salt og pepper (etter smak)
  • 2 avocado (skrellet og delt i tynne skiver)
  • 8 skiver sveitserost
  • 4 ss. Salsa-saus

Slik lager du California Club Chicken på grillen: 

Bank kyllingbrystene til ca. 1 cm tykkelse. Smør inn begge sider med olivenolje og dryss over spisskummen, salt og pepper. La det filetene hvile ca. 1 time så krydderet og oljen får trukket godt inn.

Imens fyrer du opp grillen.

Kullgrill: Indirekte varme og medium lav temperatur (ca. 200 – 250 grader)

Traeger-grill: Fyr opp grillen og sett Pro Controlleren til HIGH når grillen har tent. La grillen forvarme seg med lokke nede i ca. 10 minutter.

Svi først raskt baconskivene på grillen. De skal være ”stekt” men ikke sprø. Imens heller du 4 ss. Limejuice over filetene (begge sider). Legg filetene på grillristen og grill med lokket nede i 8 minutter.

Snu de og la de grill i noen minutter til. Sjekk med et termometer. De er ferdige når kjernetemperaturen er ca. 73,5 grader. Ta kyllingfiletene av grillen og legg på hver: 2 strimler med bacon, en skive avocado og topp med 1 skive sveitserost.

Legg de tilbake på grillen og la de ligge et par minutter til osten er smeltet.

Server på tellerken med salsa som tilbehør.

Dig in!

 

Til grilling av fugl anbefaler vi

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Paste your AdWords Remarketing code here