KJØTT TIL GRILLINGEN

Skal du ha skikkelig BBQ trenger du skikkelige råvarer. Vi er Norges tøffeste grillbutikk, og da skulle det bare mangle at vi ikke tilbyr skikkelig kjøtt som du kan ha på grillen din. Utvalget finner du i vår kjøl/fryser på BBQ Shop i Sandvika.
(Nettbestilling av kjøtt er pr. nå ikke mulig).

 


US BRISKET

Fra 299,-/kg
Ekte «American» Brisket. 3 – 7,5 kg solide kjøttstykker av forpart fra storfe (Bryst/brystmuskel). Et nydelig marmorert kjøtt med mye bindevev. Perfekt for langtidsgrilling.
Anbefalt kjernetemperatur: 88-92℃
Beregn 200-250g pr. person.
-> Oppskrift: Slik tilbereder du brisket
-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

SPARERIBS

Fra 299,-/kg
Store spareribs «St Luis style» 1,5 – 2+ kg ferdig skjærte stykker av svin. Store ribs med mye kjøtt.
Anbefalt kjernetemperatur: 85-90℃ 
Beregn 500g pr. person.
-> Oppskrift: Slik griller du spareribs
-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

FLANK STEAK
Kjøp flankstek hos The BBQ Shop Sandvika
Fra 249,-/kg

Flanksteak hentes ut fra oksens slagside og blir en god hverdagsbiff, da den har noe mer bindevev enn de ordinære biffene. Skjær den gjerne opp i biffstrimler til bruk i fajitas, biffsalat eller wok.
Anbefalt kjernetemperatur: 60℃
Beregn 200g pr. person.

-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

FLAT IRON STEAK
Kjøp flat iron steak hos The BBQ Shop Sandvika

Fra 269,-/kg

Flat iron steak tas ut fra oksebogen og er et mørt og smakfullt stykke som bør serveres medium stekt/ grillet. Kjøttet bør tilberedes ved litt svakere varme og over noe lengre tid enn ved tradisjonell biff.
Anbefalt kjernetemperatur: 58℃
Beregn 200g pr. person.

-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

CULOTTE
Kjøp culotte hos The BBQ Shop Sandvika
Fra 219,-/kg

Culotte er forlengelsen av bankekjøttet og ligger over mørbraden bak på dyret. Culotte egner seg som kjøtt til gryte eller som en en liten stek på grillen.
Anbefalt kjernetemperatur: 54-58℃
Beregn 200g pr. person.(150g i gryterett)

-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

ENTRECÔTE
Kjøp hel entrecote hos The BBQ Shop Sandvika

Fra 499,-/kg

Entrecôte er den fremste delen av kamstykket. Kjøttetet er mørt og har fin fordeling av fett. Entrecote er saftig og velsmakende. Entrecôte er ypperlig til å grille hel, men kan gjerne deles opp i biffer på 2-4 cm tykkelse
Anbefalt kjernetemperatur
Rarè: 55 °C, Medium: 60 °C, Medium+: 65 °C
Beregn 200g pr.person.

-> Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika

Svinenakke uten ben

Fra 169,-/kg
Flotte svinenakker fra norsk gris, 2,5 – 3+ kg. Svinenakke er ypperlig å legge på grillen når du venter gjester, og er hovedingrediensen dersom du ønsker å lage pulled pork.
Anbefalt kjernetemperatur
Medium: 65-70 °C
Godt stekt: 70-75 °C
Pulled pork: 85-95 °C
-> Se oppskrift på pulled pork her

Beregn 200g pr. person
-> Svinenakke fås kjøpt i vår butikk i Sandvika


Annet
I tillegg til vårt faste sortiment får vi fra tid til annen inn andre og spennende råvarer. Spør hva vi har på kjøl/frys neste gang du er innom.