Lørdag 28.11 kl. 09.00 var Fyr og Flamme (Vårt kurslokale) fullt med lærevillige BBQ-entusiaster. De ble lovet «hands on» erfaring, og vi fikk virkelig valuta for pengene. Her fikk vi prøvd oss på alt fra renskjæring av ribs til rekonstruksjon av kyllingklubber – En ganske fasinerende prosess syns i hvertfall undertegnede. Alt under veiledning av erfarne «BBQ-guruer» fra Svenske Flaming Pig Barbecue, som hadde tatt seg tid til et Norgesbesøk.
Kurset varte hele dagen og hadde smakfulle retter underveis. Deriblant en saftig «moneymuscle» som forfatter av denne artikkelen kommer drømme om i lang, lang tid. Alle hadde en topp dag inkludert Flaming Pig som jeg håper vi ser igjen på The BBQ Shop om ikke alt for lenge.
*Du må gjerne dele/og bruke bildene fra artikkelen – fint om du husker å tagge oss
Kunne du tenke deg å være med på neste kurs? – Abonner på vårt nyhetsbrev for kursinfo