Kylling på ølboks – BEERCAN Chicken

Slik lager du Beercan chicken

Bland to av dine favoritter og få en kylling som er så saftig og mør. Mmm… Vi lager klassisk Beercan Chicken.


4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 1 time

Anbefalt pellets(Traeger): Hickory


Ingredienser

  • 1 tint kylling på over 1 kg helst 1.3 kg
  • 1 boks av ditt favorittøl
  • Olivenolje
  • BBQ-rub for kylling
    (Bruk gjerne din egen oppskrift)

Slik lager du BEERCAN chicken på grillen

Gni kyllingen godt inn med olivenolje og krydre den på alle sider meg BBQ-rub. Åpne ølboksen og tøm ut (eller drikk opp) 1/3. Ta tak i beina på kyllingen og skli den forsiktig over ølboksen.

Fyr opp Traegern* eller kullgrillen og få temperaturen opp til over 200 grader (indirekte varme) . På Traeger setter du bare Pro Controllern til High og lar grillen forvarmes (lokk nede) i 10 – 15 minutter.

Sett ”ølboks-kyllingen” på grillristen og lukk lokket. Grilltiden er ca. 60 minutter. Sjekk temperaturen på kyllingen med et grilltermometer. Indre temperatur skal være på ca. 71,5 grader når den er ferdig.

Serveres med salat og annet godt tilbehør.

Til grilling av fugl anbefaler vi

 


Saker fra BBQSHOP.NO


BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl. 

> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser

FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.

> FINN DRØMMEGRILLEN HER

*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here