BBQ-Masterclass 28.11

Fyr opp smoker`n, brett opp ermene og gjør deg klar til tidenes BBQ-kurs.

Vi inviterer til BBQ-masterclass

Instuktører fra Flaming Pig Barbecue

Dato: 28.11.2015
Sted: The BBQ Shop sitt kurslokale
«Fyr og Flamme»

– Vakåsveien 7. 1395, Hvalstad

Kursstart: 09.00
Varer til:  19.00

Pris pr. deltaker: 1.450,-
Inkl. kursmateriell og råvarer

Meld deg på kurs her

Antall plasser: 30
*Vi må ha min. 20 stk. påmeldte for å kunne holde kurset.

Kurset holdes av Flaming Pig

Velkommen til tidenes BBQ-kurs! Her vil du få “hands on” erfaring med hvordan man tilbereder kylling, ribs, “pork butt” og brisket etc. for konkurranse og catering!

Kurset holdes av profesjonelle og høyt premierte instruktører fra Svenske Flaming Pig Barbecue med erfaring fra EM, VM og prestisjetunge Jack Daniel´s World Championship.

NB: Deler av kurset vil bli holdt på Engelsk!

Teoretisk del:

1. Vi ønsker velkommen og får en liten historietime om KCBS konkurranser og utviklingen i Europa.

2. Riktig utstyr for konkurranse og tips/sjekkliste for hva du må huske til konkurranser

3. Forberedelser før konkurranser, planlegging, prepping av kjøttet, innkjøpstips, transport og reising.
3.1 Innsjekking og set-up på konkurranser
3.2 Catering med BBQ – forberedelser og set-up

4. Utstyrs-brief: Lær om de forskjelige grillene/smokerne, hvilke tresorter du skal fyre med og de nyttige små hjelperne (kontrollere, termometere, osv…)

5. Rub, marinader, injisering og “brines”

6. Prepping av kylling og ribs – KCBS style

Lunsjpause

Praktisk del:

7. Prepping av “Boston butt” og brisket – KCBS-style

8. Opptenning av smoker-grill, hvordan få det perfekte resultat ved å kombinere riktig mengde kull/ved og røyk. Her tar vi også for oss de forskjellige grillene/smokerne og deres fordeler.

9. Prepping av garnityr for konkurranser

10. Prepping av kylling for innlevering (KCBS)

11. Prepping av ribs for innlevering (KCBS)

12. Teknikker for “pork butt” og Brisket – Spritzing, wrapping og temperatur kontroll.

13. Prepping av pork butt for innlevering (KCBS)

14. Prepping av Brisket for innlevering (KCBS)

15. Info og tips for innlevering i KCBS konkurranser. Oppbevaring av kjøtt og hvordan få det klart i tide. Prepping av garnityr og hvordan ta vare på det frem til kjøttet skal i boksen.

16. Spørsmål* Det vil under hele kurset være mulig å stille spørsmål underveis.

Instruktører er Flaming Pig Barbecue:

Flaming-pig02
Kurset holdes i vårt nye kurslokale i Vakåsveien 7.

Kurslokale02 Kurslokale01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Paste your AdWords Remarketing code here