BBQ-kylling er nydelig i salater, og med en spicy chili-BBQ-Saus blir det en smaksfest som kiler på tunga!
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 70 minutter
Anbefalt pellets: Eple
Ingredienser
- 1 hel kylling (ca. 2 kg)
- Kylling rub
- 0,5 dl Selleri kuttet
- 1 Liten løk (finhakket)
- 0,5 dl pecan nøtter (hakket)
- 1 dl Majones
- 1 dl Chili BBQ Saus
- 1 ts Salt
- 1 ts Pepper
- 1 ts Hvitløkspulver
Slik gjør du: Start opp grillen og sett den til HIGH. La den forvarme seg (lokk igjen) i 10 til 15 minutter. Krydre med kylling rub. Knyt sammen beina på kyllingen (valgfritt) og legg den på grillen.
La kyllingen grille under lokk til den indre temperaturen er på 76,5 grader. (estimert tid 1 time og 10 minutter) Når kyllingen er ferdig deler du den i passe store biter og blander sammen med de resterende ingrediensene. Server kyllingsalaten i brød eks. hamburgerbrød.
Til grilling av fugl anbefaler vi
Saker fra BBQSHOP.NO
BLI MED PÅ GRILLKURS I AUGUST

August byr på mange spennende og "smakfulle" kurs for deg som er interessert i grilling og BBQ. Det blir både Tex-Mex, Texas style BBQ og et eget proffkurs med selveste Pitmaster Brendan Lamb kjent fra programmet BBQ Crawl.
> SE KURSKALENDER OG BOOK PLASS HER
*Begrenset med plasser
FRI FRAKT PÅ GRILLER I JULI

Hvilken grill drømmer du om? Kamado, pelletsgrill..
Bestiller du mellom 1 - 31 juli så spanderer vi frakten for deg.
> FINN DRØMMEGRILLEN HER
*Tilbudet gjelder ikke for Workhorse Pits/Horeca griller.